Video// Un tânăr de 17 ani a furat un Mercedes defectat de pe o stradă de la Buiucani

În urma acțiunilor întreprinse de către ofițerii de investigație și urmărire penală, suspectul în comiterea infracțiunii a fost identificat.

0

A furat un Mercedes din sectorul Buiucani al capitalei este vorba despre un tânăr de 17 de ani, originar din r-nul Strășeni, care în urma comiterii infracțiunii este cercetat penal de polițiștii Inspectoratului de Poliție a sec. Buiucani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru furtul unui automobil.

Cazult dat a avut loc la data de 11 noiembrie, Inspectoratul de Poliție Buiucani, a fost sesizat prin intermediul serviciului unic 112, precum că de pe str. Calea Ieșilor, a  fost sustras un  automobil de model ,,Mercedes”.

În contextul dat la  fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă pentru stabilirea circumstanțelor. Victima, un bărbat de 36 de ani, a comunicat  oamenilor legiii, că unitatea de transport era parcată de mai mult timp pe adresa respectivă din motivul unor defecțiuni tehnice, și despre dispariția bunului a fost informat de către un prieten care locuia în apropiere . Prejudiciul adus  proprietarului a fost estimat la suma de circa 39 800 lei. Oamenii legii imediat au dispus mai multe acțiuni de investigației și urmărire penală pentru stabilirea circumstanțelor și depistarea automobilului. Astfel, în urma măsurilor întreprinse, automobilul a fost depistat la domiciliul suspectului’‘, se arată în comunicatul emis de Direcția de Poliție a mun. Chișinău.

În urma acțiunilor întreprinse de către ofițerii de investigație și urmărire penală, suspectul în comiterea infracțiunii a fost identificat. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina.

Menționăm faptul că pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru ,,furt”, faptă care prevede pedeapsa cu amendă în mărime de până la circa 32 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore, sau cu închisoare de pînă la 2 ani.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture