(Video) Un tânăr surprins cum scoate aerul din pneurile unei mașini străine

Proprietara autoturismului a chemat poliția care a stabilit că mașina este parcată regulamentar, iar individul s-a ales cu amendă

S-a apucat să scoată aerul din pneuri însă a fost prins de proprietara mașinii. Incidentul, mai puțin obișnuit, a avut loc în dimineața de 14 august într-o curte de bloc din capitală.

Potrivit femeii, individul din imagini ar fi lovit mașina de câteva ori până a declanșat alarma. Proprietara mașinii a ieșit din bloc pentru a se asigura dacă totul este în regulă, iar în preajma vehiculului l-a găsit pe individ în plină activitate. Acesta scotea aerul din anvelope. Luat la întrebări, tânărul așa și n-a putut explica de ce a recurs la acest gest.

În consecință, victima a chemat poliția care a stabilit că automobilul a fost parcat regulamentar, iar pentru isprava comisă individul a fost sancționat cu amendă în mărime de 1500 de lei.

Sursa: echipa.md

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture