Viitorii studenți pot opta deja pentru “informatica aplicată în business”

Viitorii studenți sunt invitați să învețe o nouă specialitate „Informatică aplicată în afaceri” în cadrul Academiei de Studii Economice a Moldovei din capitală. Informatic-economist este un specialist erudit cu un profil larg, care va primi cunoștințe fundamentale în domeniul informaticii și cunoștințe profesionale în domeniul economiei, managementului și marketingului. Aceasta este una dintre cele mai promițătoare și solicitate specialități.

Sergiu Adamovici Tutunaru, docent, șeful departamentului de ,,INFORMATICĂ APLICATĂ în BUSINESS”, a menționat că cunoștințele obținute vor permite studentului să lucreze în diverse concerne, corporații, companii de asigurări, instituții bancare, audite, firme de consultanță, companii de investiții și comerciale.

Partenerul principal al specialității ,,Informatică aplicată în business” este compania TRIMETRICA. Compania asigură procesul educațional cu cel mai recent software bazat pe platforma ArcGIS și, de asemenea, participă activ la pregătirea și predarea a trei discipline. TRIMETRICA oferă materiale educaționale și oportunitatea de a participa la conferințe științifice în Moldova și în străinătate. Practica de specialitate se poate desfășura și în diverse companii ale orașului și a republicii, specializate în aceste tehnologii cu perspectiva angajării. 

Pentru înscriei la această specialitate o puteți face accesând site-ul web al Academiei de Economie www.ase.md.

Молдавских абитуриентов приглашают на обновленную специальность

Молдавских абитуриентов приглашают на обновленную специальность: «Прикладная информатика в бизнесе» при Академии экономических знаний в Кишиневе

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Donnerstag, 9. Juli 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture