Viteza face victime, la Edineț. Un tânăr a murit, alții trei – răniți

În rezultatul accidentului, șoferul a decedat pe loc, iar trei pasageri aflați în automobil s-au ales cu multiple traume, fiind transportați la spital.

0

Accident grav la Edineț un bărbat a decedat, iar trei persoane au fost transportate la spital în urma unui accident rutier care s-a produs în apropierea localității Brătușenii Noi, din Edineț. Potrivit datelor preliminare, în timp ce se deplasa pe șosea, un automobil BMW, din motive necunoscute, a derapat de pe carosabil și s-a tamponat într-un copac.În rezultatul accidentului, șoferul a decedat pe loc, iar trei pasageri aflați în automobil s-au ales cu multiple traume, fiind transportați la spital, transmite deschide.md.

Potrivit datelor oferite de  Poliție accidentul s-a produs în seara zilei de 1 decembrie în jurul orei 22:20 minute. La fața locului au intervenit polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Edineț, dar și o echipă de descarcerare al Serviciului Situații Excepționale și serviciul medical de urgență. La volanul mașinii , de marca BMW, se afla un tânăr cu vârsta  de 18 ani, acesta fiind locuitor al raionului Edineț, care în rezultatul impactului automobilului cu obstacolul, a decedat pe loc.

Menționăm faptul că în u rmare investigațiilor petrecute s-a stabilit că, automobilul se deplasa pe traseul M-5 în direcția orașului Cupcini, raionul Edineț, având viteză excesivă, fapt ce dovedește urma de 100 m de derapare pe traseu, nu s-a isprăvit cu conducerea volanului și în rezultat a derapat în partea stângă a traseului, tamponându-se în copac.

Totodată, s-a stabilit că, în automobil se mai aflau trei pasageri, două tinere și un bărbat cu vârste cuprinse între 17 și 25 de ani, care au primit diverse traumatizme fiind transportați la Spitalul Raional Edineț pentru îngrijiri medicale. În contextul dat în urma accidentului produs a fost pornită o cauză penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și primirea unei decizii legale.

 

Foto: Deschide.md
Foto: Deschide.md
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture