Vitezoman drogat și fără permis de conducere, gazat și încătușat de agenții INSP, pe o stradă din Chișinău

S-a drogat , a urcat la volan, chiar dacă nu avea permis de conducere, și se deplasa cu viteză pe străzile capitalei, însă a fost reținut de INSP cu gaze lacrimogene. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 40 de ani, care noaptea trecută a fost sancționat pentru 5 încălcări rutiere comise în trafic. Incidentul a avut loc în seara zilei de ieri pe bulevardul Mircea cel Bătrân, din sectorul Ciocana.

Conducătorul auto a fost somat să stopeze autovehiculul, însă el a ignorat cerințele agentului de circulație continuând deplasarea, ulterior a fost stopat forțat.
În timpul reținerii, bărbatul a opus rezistență, nesubordonându-se cu vehemență angajaților INSP. A fost aplicat gazul lacrimogen și mijloacele speciale în conformitate cu legislația în vigoare, scrie deschide.md.
Fiind identificat, bărbatul de 40 de ani a comunicat polițiștilor că nu deține permisul de conducere și că a întrebuințat careva substanțe narcotice.
În urma testării narcologice, rezultatul a fost negativ.
Acesta a fost atras la răspundere contravențională pentru:
1. conducerea unei mașini care nu a fost înmatriculat conform legii sau nu a fost supus reviziei tehnice;
2. conducerea unui vehiculului fără permis de conducere;
3. exploatarea unei mașinii care nu a fost asigurat de răspundere civilă în modul stabilit;
4. depășirea vitezei de circulație
5. neîndeplinirea de către conducătorul de vehicul a indicaţiei legale dată de agentul de circulaţie de a opri vehiculul.
Mijlocul de transport a fost evacuat la parcarea specială.
Pentru documentarea cazului acesta a fost condus la IP Râșcani.
Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture