Vladimir Voronin: Ion Ceban o să ia un al doilea mandat

0

Liderul comuniștillor, Vladimir Voronin, consideră că actualul primar de Chișinău, Ion Ceban, va obține și un al doilea mandat la șefia capitalei. Mai mult, liderul PCRM a apreciat pozitiv activitatea actualului edil, asta chiar dacă în trecut existau supărări de ordin politic, după ce Ion Ceban a părăsit Partidul Comuniștilor, transmite realitatea.md.

„E clar că al doilea mandat o să-l ia Ion Ceban”, a afirmat Vladimir Voronin în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la postul N4.

De asemenea, Voronin spune că Ceban a procedat correct atunci când i-a spus verde-n față lui Dodon despre faptul că el nu face politică la Primăria Chișinăului, ci doar se va ocupa de treburile gospodărești ale capitalei.

Lucrurile apreciate de Voronin în activitatea lui Ceban vizează: rezolvarea problemelor de transport în capitală, traficul rutier, amenajarea spațiilor publice și modul de identificare a resurselor financiare.

În același timp, Voronin i-a criticat pe cei de la conducere, în special pe cei de la Ministerul Finanțelor, pentru faptul că preiau multe resurse financiare din bugetul Chișinăului și îl redistribuie în alte localități.

Actualul primar Ion Ceban a fost ales în funcție în noiembrie, 2019. Mandatul său urmează să expire în anul 2023, când se vor organiza noi alegeri locale în Chișinău.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture