VREME REA ÎN TOATĂ ȚARA: 79 DE LOCALITĂŢI AU RĂMAS FĂRĂ LUMINĂ

Drept consecință a vremii nefavorabile, la ora 08:00, în țară erau înregistrate deconectate parțial de la energia electrică 79 localități din 10 raioane, dintre care, raionul Criuleni, Strășeni, Orhei, Ialoveni, dar și orașe din UTA Găgăuzia, scrie portalul „point.md”.

Drept alte consecințe înregistrate în țară, au fost doborîți 35 copaci, iar 7 automobile au fost deteriorate în municipiul Chișinău de arbori și crengi, fără ca nici o persoană să aibă de suferit.

Drept exemple unde au intervenit salvatorii pentru defrișarea și ridicarea copacilor, pot fi numite strada Georghe Coșbuc, 3, strada Vasile Alecsandri, 28, dar și strada Gheorghe Asachi din Chișinău.

În raionul Dubăsari salvatorii au intervenit pentru tractarea unui camion, care deraiase de pe traseu.

Situația este monitorizată în continuare de către angajații SPC SE, iar salvatorii și pompierii sînt gată să intervină pentru ajutor cetățenilor. Mai mult, salvatorii atenționează conducătorii auto să fie prudenți la volan în aceste condiții de drum, pentru a evita situațiile de risc.

 

Sursa: Point.md

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture