Zăpada a blocat traficul în orașul Bălți

Chiar dacă responsabilii de la salubritate au dat asigurări că drumurile până la sfîrșitul zilei vor fi deszăpezite, aceasta nu sa întâmplat.
Mai mulți șoferi din orașul Bălți circulă cu dificultate pe străzi din cauza zăpezii și drumurilor impracticabile. Atât conducătorii auto, cât și pietonii spun că vinovați de acestă degringoladă se fac drumarii.

Foarte greu, deoarece-i zăpadă și nu se curăță, astai”.

Desigur e greu, nu curăță, cred că nu reușește”.

Super,ei nu încurcă,ei curățit, unde-i curățit?”.

Pietonii sunt nemulțumiți de faptul că autospecialele curăță cu întârziere străzile orașului. Bălțenii spun că sunt curățate doar arterele principale, iar drumurile secundare rămân pe seama oamenilor.

Cam dreu de mers, deoarece ei nu au reușit să curațe zăpada ”.

Acum nu este atât de mare zăpada și aici curăță, acolo unde trumurile sunt neasfaltate, acolo, departe pe la periferie e greu de circulat”.

Greu, dacă nu-i curățit drumul, cum să fie ușor”.

Potrivit angajaților de la Întrepriderea Spații Verzi, lucrările de deszăpezire au început în primele ore ale dimineții.

De la ora 7, suntem de la spații verzi, avem 4 tractoare: două cu coș și două cu lopată”.

De la ora 7 suntem, am curățit zăpada aici, dar mai sunt oameni și în alte sectoare”.

Directorul Întreprinderii Municipale „Direcția Reparației și Construcției Drumuri,” Vasile Sinenco,deși a dat asigurări de dimineață că la deszâpezirea străzilor vor fi antrenate mai multe autospeciale, totuși mașinele derapează.

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, vremea se va încălâlzi ușor. Temperaturile saptămâna acesta în orașul Bălți va oscila ziua între +1..+2 grade Celsius, iar noapte între -1..0 grade Celsius.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture