„Zarea Bălți” debutează în Divizia Națională

0

La data de 25 iulie, „Zarea Bălți” va debuta în sezonul Diviziei Naționale. Meciul va fi disputat pe stadionul orășenesc, la intrarea căruia a fost deja afișat panoul informativ. Echipa bălțeană va avea ca adversar jucătorii de la „Zimbru Chișinău”.

Partida se va disputa sîmbătă, cu începere de la ora 18:00. Amintim că meciul amical din data de 18 iulie, jucat cu echipa “Bucovina Cernăuți” s-a încheiat cu victoria fotbaliștilor bălțeni, scor de 2-0.

Anterior, în cadrul ședinței consiliului municipal de joi a fost discutată situația actuală a fotbalului bălțean, prin urmare și cîteva soluții pentru susținerea acestui sport prin diverse investiții. Deși, oamenii de afaceri au fost îndemnați nu o dată să participe la dezvoltarea fotbalului, doritori s-au dovedit a fi prea puțini.

La rîndul său, după numirea în funcție, primarul de Bălți, Renato Usatîi, și-a exprimat nu o dată dorința de a participa activ la rezolvarea acestei probleme, personal.

La meciul amical de sîmbătă a mai apărut un sponsor, care a menționat că este gata să investească în echipa bălțeana atîta timp cît va vedea efort și rezultate.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture