Zaria Bălţi a devenit câștigătoarea turneului selecționatelor «Elite Clubs»

377

Zaria (Bălţi) a devenit câștigătoarea turneului selecționatelor «Elite Clubs», ediția 2017. În finală, jucătorii antrenați de Alexandru Patraman s-au impus în fața echipei Clubului sportiv pentru copii și tineret «Buiucani-Dacia» (Chişinău), scor 2-1. Golurile au fost înscrise de Dan Cramarenco (minutul 9) și Tima Sușițchi (minutul 75) din Zaria (Bălţi) și respectiv Dan Znagovanu (77) din CSCT «Buiucani-Dacia» (Chişinău).

În meciul pentru locul III, «Sheriff» (Tiraspol) a trecut de «Zimbru» (Chișinău), scor 2-1. Ambele goluri ale învingătorilor au fost marcate de Vladimir Covcenco.

Turneul are drept scop popularizarea și promovarea fotbalului prin descoperirea tinerilor fotbaliști talentați și perfecționarea măiestriei sportive a acestora. De asemena, inițiativa FMF va contribui la consolidarea legăturilor sportive inter-regionale, dar și schimbul de experiență între antrenori.

La competiție au participat echipele-selecţionate ale cluburilor de fotbal «Zimbru» (Chişinău), «Sheriff» (Tiraspol), CSCT «Buiucani-Dacia» (Chişinău) și «Zaria» (Bălţi). Componențele echipelor au fost alcătuite din jucători cu anul nașterii 2000, 2001, 2002 și 2003. De menţionat, că rezultatele semifinalelor au fost următoarele: «Sheriff» (Tiraspol) – CSCT «Buiucani-Dacia» (Chişinău) 1-2, «Zimbru» (Chişinău) – «Zaria» (Bălţi) 1-1 și 4-5 după lovituri de departajare.

fmf.md

Cmentariile sunt închise