Zborurile din Federația Rusă în Moldova au suferit schimbări

0

Toate zborurile realizate din Federaţia Rusă în Moldova au suferit schimbări. După ce autorităţile de la Kiev au închis spaţiul aerian pentru avioanele din Federaţia Rusă, companiile aeriene au fost nevoite să aprobe un nou traseu care a afectat graficul şi timpul zborurilor, scrie tv7.md.

Potrivit informaţiilor oficiale furnizate de către companiile aeriene din Rusia, începând cu ziua de astăzi, toate navele aeriene ocolesc Ucraina prin spaţiul aerian al Republicii Belarus şi al Poloniei.

Ca urmare durata zborului s-a mărit cu aproximativ o oră, iar în legătură cu acest fapt companiile sunt nevoie să introducă modificări şi în graficul zborurilor. Astfel, toţi călătorii care urmau să zboare în Federaţia rusă trebuie să concretizeze timpul decolării şi aterizării.Cu mai multe informaţii vor reveni pe parcursul zilei.

tv7.md

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture