Zeci de africani au venit în R. Moldova

Biroul de Migrație și Azil din cadrul Ministerului Afacerilor Interne a eliberat în primele zece luni ale anului trecut 961 de invitații în baza cărora au intrat pe teritoriul R. Moldova cetățeni străini, iar 360 de solicitări au fost respinse de autoritate, transmite Ziarul Național.

Cei mai mulți străini au venit din China – 210, India – 93, Siria – 79, Irak – 73, Liban – 65 și Turkmenistan – 57. Din Egipt au venit la Chișinău 49 de cetățeni, din Iordania – 46, iar din Pakistan – 23.

Cea mai mare parte a străinilor au fost invitați de agenți economici din R. Moldova. Doar 370 de solicitări făcute de persoane fizice au fost acceptate de Biroul de Migrație și Azil.

R. Moldova a fost vizitată anul trecut și de zeci de africani. Mai multe invitații au fost eliberate pentru cetățeni din Africa de Sud (22), Tunisia (16), Nigeria (14), Sudan (13), Libia (17), Camerun (10) ,Togo (3) sau Rwanda (3).

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture