Zelenski: Lumea se pregătește să sprijine reconstrucția Ucrainei după război

0

Comunitatea mondială nu crede în viitorul Federației Ruse. În același timp, se pregătește să sprijine reconstrucția Ucrainei după război. Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a spus acest lucru în timpul unui mesaj video, transmite agora.md cu referire la  Ukrinform.

 „Uite – lumea nu crede în viitorul Rusiei. Nu spune un cuvânt despre asta, nicio perspectivă. Ei înțeleg totul. Vorbesc despre noi. Ne ajută. Se pregătesc să ne susțină recuperarea. După război, desigur.Pentru că toată lumea a văzut: pentru oamenii care se apără atât de eroic, cu siguranță va veni „după război”, a subliniat șeful statului ucrainean.

El a asigurat că în curând va exista un nou Plan Marshall pentru Ucraina. Referindu-se la cuvintele premierului britanic Boris Johnson, Zelenski a remarcat că partenerii occidentali ai Ucrainei vor forma un pachet de sprijin adecvat.

 

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture