Zelenski: Republica Moldova merită o dezvoltare democratică

Preşedintele ucrainean Vladimir Zelenski a confirmat că aşteaptă cu nerăbdare să se întâlnească cu noul preşedinte al Moldovei, Maia Sandu, care va vizita Ucraina în ianuarie cu prima sa vizită oficială în străinătate.

Potrivit Infotag, el a afirmat acest lucru într-un interviu acordat New York Times, fragmente din care au fost publicate de serviciul de presă al Biroului Preşedintelui Ucrainei, transmite Știri.md.

El a menţionat că Maia Sandu a vizitat Ucraina în calitate de prim-ministru vara trecută.

„M-am întâlnit cu ea şi ştiu opinia ei referitor la ceea ce priveşte Crimeea, şi poziţia ei în ceea ce priveşte Ucraina în ansamblu şi asupra războiului din Donbass, îmi este mult mai clară decât poziţia preşedintelui precedent Dodon … I-am spus asta chiar înainte de alegeri: orice rezultat va fi, vă susţinem, îmi place Moldova în ansamblu cu un asemenea lider şi îi doresc o dezvoltare democratică. Moldova o merită”, a spus Zelenski.

Sursa stiri.md

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe