ZI DE DOLIU PENTRU SALVATORII DIN MUNICIPIUL BĂLȚI

Zi de doliu pentru salvatorii din municipiul Bălți. Aceștia au pornit sirenele și au ținut un minut de reculegere pentru colegii lor din România, care au decedat în urma prăbușirii elicopterului SMURD.

Potrivit şefului Direcţiei Situaţii Excepţional din municipiul Bălţi, Vasile Iovdi, tragedia care s-a produs joi a demonstrat că indifernt de intemperiile vremii salvatorii sunt mereu la datorie.

La rândul său, Șeful Serviciului Pompieri, Alexandru Grigoraş, menționează că moartea colegilor lui, reprezintă o tragedie pentru echipele de salvatori.

Amintim că în dimineața zilei de joi 2 iunie,echipajul SMURD plecase în cursa de pe stadionul din Chișinău, sa preia din Cahul un american în vârstă de 64 de an, cu accident vascular, ce trebuia adus de urgență la spitalul din Chișinău. În Raionul Cantemir însa, în apropierea localiți Haragiș, aparatul de zbor a dispărut de pe radar. Se prabușise în pădure. Printre copaci, elicopterul s-a facut bucați, iar în urma impactului cu solul a luat foc. Din păcate, cei patru salvatori aflați la bord au pierit, trei dintre ei carbonizați.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture