16 pacienți cu coronavirus, internați la spitalul din Bălți. Majoritate sunt originari din nordul Moldovei

Datele despre cei care suferă de COVID-19, sunt critice și la spitalul din Bălți. La nici o săptămână de când Secția de Boli Infecțioase din cadrul instituției medicale a început să trateze bolnavii de coronavirus, numărul celor internați s-a majorat de 2 ori doar într-o singura zi. Astfel la 31 martie, numărul a crescut la 16.  Majoritatea sunt locuitori ai zonei de nord a țării.

La Bălți, sunt tratați 16 pacienți confirmați cu coronavirus. Patru dintre ei sunt locuitori ai municipiului, restul sunt originari din regiunea de nord a țării. Aceștia provin din Sîngerei și Soroca. Starea bolnavilor este moderată. Conform datelor de marți, 31 martie, din a doua jumătate a zilei, 37 de persoane care au fost internate în secția infecțioase a Spitalului Clinic Bălți, așteaptă rezultatele testului la COVID-19.

Zilnic la Spitalul Clinic Bălți se pot testa la coronavirus până la 40 de persoane. Pentru internări sunt pregătite 80 de locuri.

Reamintim că la 31 martie, infecția cu coronavirus a fost confirmată la alți 2 locuitori ai Bălțiulu. Este vorba despre doi soți, care la 29 martie sau întors cu automobilul din Marea Britanie.

16 зараженных лечатся в бельцкой больнице

37 больных коронавирусом — в тяжелом состоянии16 зараженных лечатся в бельцкой больнице

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Mittwoch, 1. April 2020

16 пациентов с коронавирусом госпитализированы в бельцкую больницу: многие — с севера Молдовы

16 пациентов с коронавирусом госпитализированы в бельцкую больницу: многие — с севера Молдовы

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Mittwoch, 1. April 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture