Canalele de scurgere a apelor pluviale din Bălți sunt curățate

Majoritatea locuitorilor din Bălți se află în autoizolare, din cauza stării de urgență instaurată în țară. Alții însa, se ocupă de amenajarea orașului. Întreprinderile de resort continuă munca zilnică pentru salubrizarea localității. Întreprinderea municipală DRCD se ocupă de curățarea canalelor de scurgere a apelor pluviale, care au fost înfundate de gunoaie și nămol.

Canalele de scurgere a apelor pluviale din Bălți sunt curățate. Lucrările se fac pe străzile principale. Pentru moment sunt înlăturate deșeurile din canalele de scurgere de pe strada Kiev. Din gurile de acumulare  sunt extrase o mulțime de obiecte interesante, dar și pietre care au fost spălate de de ploaie. Iurii Hmarnîi, directorul întreprinderii municipale, a menționat că responsabilii efectuează zilnic un volum uriaș de muncă, care este extrem de important.

Iurii Hmarnîi a vorbit și despre faptul, că în proces  au fost depistate și conectări ilegale la sistemul de canalizare din oraș.

Managerul întreprinderii de resort explică, că sistemul de aprovizionare cu apă a fost proiectat pe vremurile sovietice, când în Bălți nu existau mulți agenți economici, diverse localuri și restaurante. 

Cea mai mare problemă din sfera serviciilor comunale și locative din Bălți, este uzura de aproape a 100 procente din fondurile sale. În ultimii 20 de ani, acestea nu au fost supuse reparațiilor capitale.

Canalele de scurgere a apelor pluviale din Bălți sunt curățate

Canalele de scurgere a apelor pluviale din Bălți sunt curățate

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Mittwoch, 1. April 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture