20 de milioane din banii proprii pentru municipiul Bălți

Din momentul în care Renato Usatîi a devenit primarul municipiului Bălți, el a cheltuit pentru dezvoltarea orașului din surse proprii aproximativ 20 de milioane de lei. La ședința clubului de presă, care a avut loc vineri, primarul a subliniat că în comparație cu situația din Orhei aceștia sunt banii din sistemul bancar din Republica Moldova.

Usatîi a propus crearea unei comisii compuse din jurnaliști și persoane publice, care vor putea vizita orașul și vor evolua volumul muncii efectuate în municipiu.

Primarul orașului este convins că datorită muncii depuse de echipa lui, orașul Bălți a obținut rezultate bune. Renato Usatîi apreciază mai mult părerile locuitorilor, decît articolele scrise la comanda pe site-urile de socialiare.

Renato Usatîi l-a invitat pe Dorin Chirtoacă să întîmpine Revelionul în capitala de nord a Moldovei. Adevărul este că rolul atribuit, primarului Chișinăului nu i-ar plăcea.

Usatîi nu acceptă comparații dintre orașele Bălți și Orhei, fiindcă în ultimul, primar a fost ales un om de afaceri implicat într-un scandal bancar.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture