2400 pachete cu țigări ”pescuite ” din apele râului Prut

Polițiștii de frontieră în continuare demarează cercetări pentru identificarea persoanelor implicate și elucidarea tuturor circumstanțelor.

0

Două obiecte plutitoare în apa râului Prut au fost observate de către polițiștii de frontieră ce se aflau în misiune de supraveghere pe sectorul de responsabilidate din Direcția regională Vest. În timpul despachetării s-a depistat cartușe cu țigări de marca Ashima. Incidentul a fost raportat pentru intensificarea cercetărilor în zonă de frontieră și identificarea persoanelor implicate.

Potrivit comunicatului, 2 colete cu țigări au fost scoase din apa râului Prut. Asta după ce patrula Sectorului Poliției de Frontieră Ungheni a observat cum acestea erau purtate de cursul râului în aval. Mai mult ca atât cele două cutii cu țigări erau învelite în folie de culoare neagră și aveau fixate centuri pentru transportare. La despachetarea acestora s-a stabilit  că produsele de tutungerie sunt de marcă Ashima, fără timbru de acciz.

Menționăm faptul că țigările au fost depozitate în camera de păstrare a corpurilor delicte. În contextul dat polițiștii de frontieră în continuare demarează cercetări pentru identificarea persoanelor implicate și elucidarea tuturor circumstanțelor. Despre cazul dat au fost informați și reprezentanții instituției de frontieră Română pentru efectuarea examinării sectoarelor de responsabilitate.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture