Un polițist de frontieră spitalizat după ce a primit o plagă în regiunea gâtului

IP Cahul cercetează cazul sub toate aspectele legale în vederea stabilirii circumstanțelor.

0

În urma unui conflict iscat între mai multe persoane un angajat al Poliției de Frontieră a primit o plagă în regiunea gâtului. Incidentul dat a fost înregistrat în această dimineață, în jurul orei 03:00, în sat. Burlacu, r-nul Cahul. De precizat că polițistul de frontieră  se afla în afara orelor de serviciu și a încercat să intervină pentru a aplana situația, se arată într-un comunicat emis de Poliția de Frontieră. 

La momentul actual  angajatul SPF Giurgiulești-2 este internat la Spitalul raional Cahul,  starea de sănătate a acestuia este stabilă și nu există pericol pentru viața lui.Conform informațiilor preliminare, între un grup de tineri din sat. Burlacu s-a produs un conflict spontan. La încercarea de a liniști neînțelegerea, polițistul de frontieră a primit lovituri cu un obiect dur în regiunea gâtului din partea unei alte persoane, locuitor al sat. Taraclia de Salcie, care s-a implicat în acest conflict. În continuare, IP Cahul cercetează cazul sub toate aspectele legale în vederea stabilirii circumstanțelor.

Menționăm faptul că, conducerea Poliției de Frontieră nu va tolera astfel de comportamente față de angajații instituției, în acest sens va susține acele acte normative ce vizează pedepse mai dure pentru persoanele  care ultragiază angajații  sistemului  Afacerilor Interne.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture