5.000 de încălcări rutiere au fost depistate în ultimele şapte zile în Republica Moldova

În ultimele şapte zile, circa 5.000 de încălcări au fost depistate de inspectorii de patrulare, 47 de şoferi au urcat la volan în stare de ebrietate, iar patru conducători auto au refuzat să treacă expertiza medicală, arată datele Inspectoratului Naţional de Patrulare (INP), scrie Adevărul.

Astfel, şoferii şi pietonii din Republica Moldova continuă să nu respecte Regulamentul Circulaţiei Rutiere. În ultimele şapte zile, circa 1.777 de şoferi au încălcat limita de viteză, iar 96 nu şi-au cuplat centura de siguranţă. De asemenea, pentru că aveau geamurile maşinilor fumurii, zece şoferi s-au ales cu sancţiuni, iar 226 au ignorat semnalul semaforului.

Pe parcursul operaţiunei „Pietonul” desfăşurată de INP, aproape 1.200 de pietoni au fost documentaţi de poliţiştii de patrulare pentru că au traversat strada neregulamentar, în locuri interzise sau au creat situaţii de accident.

adev.ro

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture