Un nou serviciu pentru cetățenii R. Moldova la perfectarea actelor

Toți cei care vor să-și perfecteze actele comod și rapid vor evita cu ușurință cozile, datorită unui nou serviciu – programarea online, lansat de ÎS CRIS „Registru”.

Prin intermediul sistemului informațional „Programare electronică”, persoanele se pot înscrie la serviciile prestate de către subdiviziunile teritoriale ale ÎS „Registru”, accesând pagina-web a sistemului.

Implementarea acestui serviciu oferă cetățenilor o modalitate simplă și comodă de programare, reduce timpul de așteptare și sporește calitatea deservirii.

La etapa inițială, serviciul de programare online este disponibil în municipiul Chișinău, dar pe viitor, serviciul va fi extins la nivelul întregii țări, în toate subdiviziunile teritoriale ale ÎS „Registru”.

Până la momentul actual, cetățenii aveau posibilitatea să se programeze la serviciile subdiviziunilor teritoriale „Registru” doar prin telefon, apelând oficiile teritoriale sau Call Centrul întreprinderii (14 909).

ziarulnational.md

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture