A AVUT LOC DESCHIDEREA „ZILELOR SĂNĂTĂȚII” LA USARB

Este al 10-lea an consecutiv de când Facultatea de Științe ale Educației, Psihologie și Arte din cadrul Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți promovează modul de viață sănătos.

Zeci de studenți s-au adunat marți, 2 aprilie în timpul pauzei mari, în curtea USARB pentru a deschidera oficială a „Zilelor Sănătății”.

Coșulețul cu fructe a fost un simbol al inaugurarii Zilelor Sănătății. Merele și strugurii apoi au fost împărțite studenților, însoțite de mesaje ca: Spune „Pot” și vei putea.

Zilele Sănătății se vor desfășura în perioada 2 și 4 aprilie. Timp în care vor avea loc diferite activități cu tematica: „Mod de viață sănătos”. Acestea, în principiu au scopul de a promova sănătatea emoțională, intelectuală, fizică, spirituală și nu doar.

Studenții sunt de părerea că este important să ținem cont de sănătatea noastră.

Ziua Mondială a Sănătății este marcată în ziua de 7 aprilie, începând cu anul 1948, când a avut loc prima întrunire la nivel mondial dedicată acestui subiect, creată de Organizația Mondială a Sănătații.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture