AMENZI MAI DURE PENTRU CEI CARE ARUNCĂ GUNOIUL ÎN LOCURI NEAMENAJATE?

Iurie Hmarnii, reprezentantul Întreprinderii Municipale „Direcția Reparații și Construcții Drumuri” Bălți consideră că trebuie majorate amenzile pentru locuitorii care aruncă gunoiul la întâmplare lângă cantainere.

Acesta s-a pronunțat astfel, în cadrul ședinței din trei aprilie, care s-a desfășurat cu directorii întreprinderilor municipale la primărie, deoarece unii oameni și agenți economici nepăsător adună deșeurile lângă tomberoane.

Hmarnii spune că din cauza gunoiului de lângă tomberoane, angajații întreprinderii nu pot evacua deșeurile din zonele autorizate la timp.

De asemenea, Hmarnii susține că și locuitorii sectorului privat aruncă gunoiul într-un mod indiferent de faptul că tomberonul este alături.

Amenzile pentru persoanele fizice care aruncă gunoi în locurile neamenajate variază între 600 şi 1.200 de lei și începând cu 6.000 până la 9.000 lei pentru persoanele juridice. La moment nu se știe dace vor fi acestea majorate.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture