A fost amânată ședința în dosarul primarului de Rîșcani, declarat politic

Ședința de judecată în dosarul primarului orașului Rîșcani, Victor Bogatico a fost amânată. Aceasta urma să aibă loc astăzi, 31 iulie la Curtea de Apel Bălți. O nouă ședință a fost stabilită pe 7 septembrie anul curent. Potrivit lui Bogatico ședința s-a amânat, deoarece nu s-au prezentat toate părțile  procesuale.

Primarului de Rîșcani i-a fost intentat un dosar în anul 2012, ulterior la acest dosar au mai fost conexate și alte cazuri. În luna februarie 2020 procuratura a declarat dosarul pornit pe numele lui Victor Bogatico unul politic.

Potrivit lui Bogatico, atâta timp cât în R.Moldova există un procuror general independent, toate persoanele pe numele cărora au fost pronite dosare politice își pot dobândi dreptatea în instanță.

Potrivit portalului anticorupție.md, Victor Bogatico, primarul oraşului Râşcani, a fost cercetat penal pentru că ar fi luat 5.000 de dolari de la un agent economic pentru a favoriza o licitaţie privind vânzarea unui imobil. Dosarul a ajuns pe masa judecătorilor în ianuarie 2016. Tot atunci urma să fie examinat şi un alt caz, conexat la acest dosar – cel în care edilul a fost învinuit că a comis un accident de circulaţie cu automobilul de serviciu pe care l-a folosit în scopuri personale.

A fost amânată ședința în dosarul primarului de Rîșcani, declarat politic

A fost amânată ședința în dosarul primarului de Rîșcani, declarat politic

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Freitag, 31. Juli 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe