Socialiștii au cerut amânarea deciziei de demontare a panourilor publicitare la Bălți

Administrația orașului Bălți intenționează să demonteze panourile publicitare instalate ilegal. Despre această intenție și despre neprelungirea contractelor de închiriere a construcțiilor publicitare s-a discutat în cadrul ședinței consiliului municipal, de  joi, 30 iulie. Consilierii din Partidul Socialist, Platforma Da și Partidul Unității Naționale au venit cu propuneri care impiedică adoptarea unei decizii finale.

Primarul de Bălți a dat de înțeles de ce unii amână cu orice preț soluțiaonarea problemei. Acesta a spus, că a fost vizitat de marii operatori ai pieței de publicitate, care au propus amânarea deciziei, oferind în schimb oricare 50 de panouri publicitare din țară pe perioada campaniei electorale. Însă edilul de Bălți i-a refuzat.

Consilierul municipal din partea Platformei Da, Elena Bordianu, a propus organizarea unor audieri publice suplimentare asupra proiectului.

Socialistul, Iurie Prisacari s-a interesat dacă spațiile publicitare nu vor trece de la o mână la alta. Pe parcursul ședinței întrebarea a fost adresată de câteva ori. Usatîi a exclus această situație și a cerut să nu fie confundat cu un cunoscut politician din Moldova.

Autoritățile din Bălți intenționează să restabilească ordinea în domeniul publicității urbane. Majoritatea bannerelor sunt instalate haotic și sunt prea multe în oraș. Refuzul de a prelungi agenților economici, contractele de închiriere a spațiilor publicitare în perioada preelectorală aduce dezavantaje unor partide.

Социалисты просили оттянуть решение о сносе билбордов в Бельцах

Социалисты просили оттянуть решение о сносе билбордов в Бельцах

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Donnerstag, 30. Juli 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture