Act de vandalism la Bălți. Un teren de joacă pentru copii a încercat să fie distrus

Act de vandalism la Bălți. Un teren de joacă pentru copii, a încercat să fie distrus de persoane necunoscute. Aceștia au rupt un coș de basket. Gestul inexplicabil nu ar fi fost observat, dacă unul dintre reprezentanții primăriei nu s-ar fi împiedicat de bucata de coș, aruncată pe același teren.

Viceprimarul de Bălți, Igor Șeremet, califică acțiunea ca un act de vandalism.

Cei care vandalizează nu apreciază aportul financiar al primarului. Sunt convins că în măsura în care locuitorii municipiului nu-și vor schimba atitudinea față de casă, de lucrurile care îi înconjoară, față de eforturile enorme care se depun, lucrurile vor evolua la fel”.

Un caz similar s-a întâmplat acum două luni. Potrivit viceprimarului, în acest caz urmează să fie sesizată poliția.

Ar fi o soluție sesizarea organelor de poliție, dar totuși mizez pe conștiința oamenilor, fiindcă sunt convins că este vorba de niște persoane iresponsabile și nu îi calific la fel pe toți”.

În anul 2015 elementele de joacă de pe terenul de joacă din parcul Victoriei la fel au fost vandalizate. Culmea e că nu doar terenurile de joacă sunt ținta vandalilor. Și lanternele de la monumentul numit „Mama soacră” au fost distruse deja de două ori, în luna iunie și august 2015. Atunci, cazul a fost transmis poliției.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture