NU TOTI PENSIONARII POT BENEFICIA DE AJUTOR SOCIAL

Pensionarii care au venituri, înafara pensiei, nu pot beneficia de ajutor social pentru perioada rece a anului, din partea primăriei municipiului Bălți.

Astfel, o condiție obligatorie pentru persoanele care doresc să beneficieze de ajutor din partea autorităților locale, este prezentarea unui document de la Inspectoratul Fiscal din Bălți și ÎS„Cadastru”, care dovedește faptul că persoanele nu au alte surse de venit, decât pensia.

Despre aceasta a spus Șefa Direcției Asitență Socială și Protecției Familiei, Veronica Munteanu, în cadrul emisiunii „Лицом к лицу”, la postul de televiziune BTV.

Sunt pensionari care au pensia până la o mie cinci sute de lei și primesc compensație nominativă și sunt pensionari care au pensia până la o mie cinci sute lei, dar ei mai au și salarii de 3-4 mii de lei și beneficează de compensație.

În cadrul emisiunii, Șefa Direcției Asitență Socială și Protecției Familiei, Veronica Munteanu, a precizat că la finere procesului de recepționare a cererilor, Inspectoratul Fiscal din Bălți și ÎS„Cadastru” transmite într-un mod automatizat datele pe venit primăriei Bălți.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture