ACTORUL SERGIU VOLOC A FOST ACHITAT

Actorul Sergiu Voloc, anterior condamnat la doi ani de închisoare în penitenciar de tip semiînchis, cu suspendarea executării pedepsei cu închisoarea pe un termen de patru ani, a fost achitat. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de către avocata acestuia, Violeta Gașițoi.

Potrivit acesteia, Curtea Supremă de Justiție a admis recursul avocaților lui Sergiu Voloc, iar deciziile emise anterior au fost anulate.

Amintim că actorul Sergiu Voloc a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare în penitenciar de tip semideschis, cu suspendarea executării pedepsei cu închisoare pe termen de patru ani.

Acesta a fost găsit vinovat de încălcarea grosolană a ordinii publice, însoţită de aplicarea violenţei asupra persoanelor sau de ameninţarea cu aplicarea unei asemenea violenţe, de opunerea de rezistenţă violentă reprezentanţilor autorităţilor.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture