AFARĂ TEMPERATURI ÎNALTE, IAR SUMELE FACTURILOR PENTRU CĂLDURĂ – ENORME

121

Această iarnă în Moldova este destul de blândă. Totuși sumele facturilor pentru agentul termic al întreprinderii municipale ,,Termogaz” nu s-au micșorat.

Situația a fost dezbătută în cadrul unei ședințe a primăriei Bălți. Nicolai Grigorișin a menționat că administrația primește numeroase plângeri din partea consumatorilor „Termogaz”, întreprindere care deservește sectorul Gara de Nord al municipiului. Directorul acesteia, la rândul său a spus că sumele depind de fluctuațiile de temperatură înregistrate.

Victor Munteanu a mai adăugat că Serviciul Hidrometeorologic de stat măsoară toate caracteristicele meteorologice și transmite datele temperaturilor întreprinderii. În caz că temperaturile înregistrate în timpul zilei sunt pozitive, iar noaptea sunt sub zero, atunci agentul termic este distribuit în același mod ca în condiții de îngheț.

Ziua de 2 februarie a fost cea mai caldă.  Termometrele au înregistrat la prânz + 15 grade Celsius. O asemenea zi caldă a fost înregistrată în februarie 2008, când mercurul din termometre s-a urcat până la +13 grade Celsius.

Potrivit meteorologilor săptămâna viitoare se așteaptă temperaturi de până la 15  grade în timpul zilei, iar noaptea se așteaptă de la zero până la cinci grade Celsius.

AFARĂ TEMPERATURI ÎNALTE, IAR SUMELE FACTURILOR PENTRU CĂLDURĂ – ENORME

AFARĂ TEMPERATURI ÎNALTE, IAR SUMELE FACTURILOR PENTRU CĂLDURĂ – ENORME

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Donnerstag, 13. Februar 2020

Cmentariile sunt închise