Alegeri la Bălți: Până la orele 15:00, la urnele de vot s-au prezentat circa 6340 de persoane

0

Conform datelor oferite de CEC, până la ora 15:00, în total, s-au prezentat la urne circa 6340 de persoane, ceea ce constituie 6,21% din numărul total al alegătorilor incluși în listele electorale.

Comisia Electorală Centrală anunță că procesul de votare în municipiul Bălți, unde are loc turul doi al alegerilor locale noi pentru funcția de primar, se desfășoară în regim normal. Potrivit informațiilor prezentate de Inspectoratul General al Poliției, până la această oră nu au fost înregistrate anumite încălcări/incidente. De către angajaţii Poliţiei este organizată activitatea de asigurare şi menţinere a ordinii publice şi a securității în raza de circa 100 m de la secția de votare.

Reamintim că pentru fotoliul de primar, al orașului Bălți,  luptă candidatul independent, Nicolai Grigorișin și Nicolai Chirilciuc înaintat de partidul ,,Patrioții Moldovei”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture