Atenție imagini cu puternic impact emoțional! Momentul în care un bărbat de 39 de ani a fost împușcat de mai multe ori de amicul său de pahar

0

Potrivit unui comunicat emis de Direcția de Poliție a municipiului Chișinău, un bărbat în vârstă de 37 de ani, locuitor al com. Băcioi, mun. Chișinău, a fost reținut pentru circa 72 de ore în Izolatorul de detenție al Direcției de poliție mun. Chișinau, pentru comiterea unui omor. Momentul în care acesta a împușcat în amicul său de pahar a fost surprins de o cameră de supraveghere. 

Despre crima produsă polițiștii au fost alertați în seara zilei de 18 decembrie, în jurul orei 22:34, despre faptul că pe strada Alexandru Hajdeu din com. Băcioi, un bărbat a fost împușcat în urma unui conflict, de către o persoană cunoscută acestuia.

În contextul dat imediat la fața locului s-a deplasat un echipaj BPRO, grupa operativă a Inspectoratului Botanica, pentru stabilirea circumstanțelor, fiind solicitat și un echipaj medical. La locul faptei forțele de ordine, au stabilit în urma documentării, că victima, un bărbat în vârstă de 39 de ani, împreună cu alți cunoscuți au consumat băuturi alcoolice la bănuit acasă, după care au ieșit poartă pentru a-i petrece unde între victimă și suspect s-a iscat un conflict. În urma conflictului iscat între cei doi suspectul având asupra sa o armă pe care o deținea legal, a efectuat circa 6 împușcături în direcția victimei, care în urma leziunilor a decedat până la sosirea ambulanței.
În urma examinării efectuate de către medicul legist pe suprafața corpului și anume în regiunea capului și pieptului, au fot depistate circa 4 plăgi provocate de împușcătură.
Menționăm că suspectul a fost încătușat și escortat la inspectorat pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor unde acesta și-a recunoscut vinovăția. Oamenii legii au ridicat arma de model CZ P 10C calibru 9x19m.
Bărbatul este cercetat penal pentru ,,Omor”, care conform legislației penale în vigoare se pedepsește cu pedepseşte cu închisoare de la 15 până la 20 de ani sau cu detenţiune pe viaţă.
Atenție imagini cu puternic impact emoțional!
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture