Alertă cu bombă la două judecătorii din Chișinău: Toți angajații, evacuați

Ofițerii de investigație au dispus un șir de măsuri speciale în identificarea persoanei care a efectuat apelul.

0

Alertă cu bombă în capitală. Poliția  a fost sesizată, astăzi, în jurul orei 09:26 minute, prin intermediul serviciului unic 112. Bărbatul care a efectuat apelul,  a comunicat că în incinta Judecătoriilor Chișinău sediul Buiucani și Centru, amplasate pe bd. Ștefan cel Mare, se află un obiect explozibil.  

În contextul dat la fața locului imediat au reacționat și s-au deplasat toate serviciile specializate: Batalionul de patrulare și reacționare operativă al DP mun. Chișinău, grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Buiucani, angajații IGSU fiind solicitată intervenția specialiștilor de la Bombteh.

Mai mult ca atât forțele de ordine imediat au încercuit zona și evacuat toți angajații și cetățenii care la moment se aflau în incinta ambelor clădiri. La moment toate serviciile specializate activează la fața locului.

Menționăm faptul că ofițerii de investigație au dispus un șir de măsuri speciale în identificarea persoanei care a efectuat apelul.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture