ALERTĂ FALSĂ LA BĂLȚI. DOI DEȚINUȚI AU ÎNCERCAT SĂ MANIPULEZE MAGISTRAȚII

Alerta cu bombă de la Judecătoria din municipiul Bălţi s-a dovedit a fi falsă. După mai multe ore de căutări, geniștii nu au găsit nici un dispozitiv suspect.

Potrivit Președintelui Judecătoriei Bălți, Dumitru Gherasim, alerta a fost provocată de doi deținuți ai penitenciarului numărul 13 din Chișinău, care i-au amenințat prin intermediul unei scrisori electronice.

Indivizii au solicitat examinarea urgentă a unei cauze penale.

Doi indivizi din cadrul penitenciarului 13 din Chișinău au scris că dacă timp de 24 de ore nu examinăm cauza penală în privința unui verișor de-al lor, în caz contrar clădirea va fi aruncată în aer”.

Potrivit ofițerului de presă al Departamentului Situații Excepționale Bălți, Andrei Adama, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri și SMURD.

Totodată, din edificiul Judecătoriei Bălți au fost evacuate peste 60 de persoane.

De la fața locului au fost evacuate 66 de persoane din judecătoria municipiului Bălți și alte 58 de peroane din perimetrul apropiat”.

Dacă vor fi găsiți vinovați, făptașii riscă până la doi ani de închisoare.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture