LOCUITORII UNOR STRĂZI DIN BĂLȚI AU SCĂPAT DE INUNDAȚII

Peste șase familii din orașul Bălți care riscau să rămână fără acoperiș deasupra capului din cauza inundațiilor provocate de spargerea unui apeduct pot să revină la casele lor. Autoritățile locale au stabilit că din cauza țevilor vechi, apa a țișnit în subsolul mai multor blocuri de locuit și a început să spele temelia.

Potrivit directorului „Apă-Canal”, Victor Corcodel, pentru a identifica și lichida cauza apariției problemei, angajaţii întreprinderii au decis să sisteze livrarea apei pe un termen de două zile.

Totuși am găsit o țeavă, care cum se numește era construită credcă încă de mulți mulți ani înainte, unde nici până acum nu-i nici într-o schemă, înafară de asta casa Cepaeva a, este construită pe țiava asta.

Adevăr, am săpat și am găsit taman că a fost sparta țeava orășenească și aceasta nimerea în țeava ceia unde a fost construită de mult”.

Autoritatea publică a specificat că timp de două săptămâni, angajații interprinderii au lucrat în rejim sporit și în scurt timp țevile de la acest apeduct vor fi schimbate.

În regiunea ceia am tras apeductul nou în anul 2014 și în anul acesta este plănuit să renovăm toate brașamente care ierau din apeductul ceva vechi”.

Amintim că mai multe familii de pe strada Ceapaev din orașul Bălți s-au plâns pe apa care se acumula în subsolul case, încă din luna octombrie. În acest scop autoritățile au creat o comisie specială care urmau să identifice soluțiile pentru rezolvarea aceste-i probleme.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture