Ambuteiaje interminabile pe Dostoievski

0

Ambuteiaje din lipsa locurilor de parcare pe strada Dostoievski din centrul orașului Bălți. În preajma sărbătorilor de iarnă problema s-a acutizat. Șoferii spun că de vină ar fi mașinile parcate neregulamentar, care îngreunează și pe alocuri, blochează circulația. Conducătorii auto se arată deranjați de inacțiunea polițiștilor.

Pentru o reacție am contact Regimentul de Patrulare Nord. Ofițerul principal al instituțieri, Igor Scutaru, spune că acest sector este patrulat, pe timp de vară de către polițiștii pe biciclete. Recent, au fost mai multe reclamații și apeluri în privința parcărilor neregulamentare din strada Dostoievski. Polițistul ne-a mai spus că deși au fost aplicate amenzi de nenumărate ori, pentru această încălcare, șoferii nu se învață minte. Poliția rutieră patrulează constant pe străzile orașului și acționează conform programului și turelor. Toate plângerile vor fi analizate și vor fi luate măsuri în acest sens, mai spune Scutaru. Doar în anul curent au fost documentaţi pentru blocare, oprire și staționare neregulamentară 24.754 de conducători auto (de practic cinci ori mai mult decât în perioadele anterioare). Până azi, ridicate și evacuate în acest an au fost 6.534 de unități de transport (practic de 10 ori mai mult decât în 2020), iar anul nu s-a încheiat încă.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture