Dimineți stresante pentru bălțeni. Carosabilele acoperite cu gheață și orașul plin de zăpadă

0

Prăpăd pe străzile din Bălți. La două zile după ninsorile abundente din țară, drumurile din oraș rămân necurățate și se circulă dificil.  Mai mult ca atât carosabilul este acoperit cu ghețuș, care provoacă mari bătăi de cap șoferilor. În unele intersecții cu strada Ștefan Cel Mare, s-au format chiar blocuri de gheață. Deși, au echipat mașinile cu anvelope calitative, unii conducători auto, au avut nevoie de cîteva minute pentru a urni din loc.

Aceasta este situația pe străzile centrale a orașului. Iar drumurile secundare și care fac legătura dintre cartiere, sunt o adevărată povară pentru șoferi. Un bărbat, care locuiește în regiunea Molodova a orașului, recunoaște că diminețele au devenit stresante, odată cu venirea iernii.

În cadrul ședinței cu șefii întreprinderilor municipale, Nicolai Grigorișin, s-a lăudat că drumurile din Bălți sunt curățite mai bine, decât cele din Chișinău. Mai mult ca atât, edilul a spus că responsabilii de curățarea drumurilor merită nota 3. Acesta a recomandat întreprinderii muncipale să împrăștie mai mult material antiderapant.

Șoferii îndeamnă întreprinderea responsabilă de întreținerea drumurilor, să implice tehnica specială pe parcursul nopții, pentru a evita ambuteiajele.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture