Marina Tauber promite să construiască NordLand la Bălți (P)

Orașul Bălți va avea în curând cel mai mare parc de distracții din Moldova și din regiune, care se va numi NordLand. Asigurarea vine din partea Marinei Tauber, candidatul Partidului „ȘOR” la alegerile locale noi din acest oraș, care se vor desfășura în 21 noiembrie. Ea a precizat că proiectul va fi unul similar parcului OrheiLand, construit la Orhei de Ilan Șor, doar că va fi și mai impunător.

Marina Tauber a ieșit într-un live pe Facebook în Parcul Andrieș, din orașul Bălți, în care există o zonă de distracții pentru copii, doar că echipamentul și caruselele de acolo sunt foarte vechi și datează încă din perioada sovietică.

„De multe ori când trec pe aici și văd aceste bărcuțe, îmi amintesc de copilărie, când mă bucuram și eu de aceste distracții. Dar, dincolo de nostalgie, înțeleg că aceste echipamente nu mai sunt actuale, nu se mai încadrează în tendințele secolului 21”, a declarat Marina Tauber.

Astfel, ea și-a asumat public angajamentul să construiască, după ce va deveni primar, un parc de distracții modern, după cele mai înalte standarde, unde să se poată simți bine nu doar copiii, ci și părinții și bunicii lor. Ea a adus exemplul OrheiLand, care este astăzi cea mai atractivă destinație din Republica Moldova.

„Când Ilan Șor a promis că va construi OrheiLand la Orhei, nu l-a crezut nimeni. Doar el și noi, echipa lui, credeam în reușita acestui proiect. Unii chiar luau în derâdere această inițiativă. Iată că, în doar trei luni, un teren abandonat și plin de gunoaie s-a transformat într-un loc de poveste, care atrage sute de mii de familii anual. Iar echipamentele care sunt acolo sunt create de cele mai renumite companii internaționale din domeniu, care construiesc caruseluri pentru parcuri celebre precum DisneyLand și altele”, a menționat Marina Tauber.

Candidatul Partidului „ȘOR” a precizat că locul în care va fi construit parcul NordLand va fi stabilit de comun acord de localnicii din Bălți. Potrivit ei, acesta va deveni cartea de vizită a nordului țării și va fi un tărâm al distracției nu doar pentru copiii din Bălți, dar și din întreaga regiune.

La alegerile locale pentru Primăria Bălți, Marina Tauber va figura cu numărul 9 în buletinele de vot

alegeri localeMarina Tauberparc de distracțiipartidulpromiteȘorБельцы
Comments (0)
Add Comment