Renato Usatîi nu merge la vot: „Să facă și alții măcar o parte din ceea ce am realizat eu”

Fostul edil al orașului a adăugat că unii candidați vor rămâne cu buza umflată după alegerile de astăzi.

Fostul primar al municipiului Bălți, Renato Usatîi se odihnește în România și nu intenționează să participe la scrutinul de astăzi. Într-un live pe pagina sa de Instagram, politicianul a declarat că nu s-a implicat în campania electorală din Bălți și că nu va merge să voteze. „Să mai facă și alții măcar o parte din ceea ce am făcut eu”, a spus Renato Usatîi, transmite nordnews.md.

„Nu comentez alegerile. Fiecare să-și facă treaba. (…) Și vă asigur eu că va fi totul ok”.

Fostul edil al orașului a adăugat că unii candidați vor rămâne cu buza umflată după alegerile de astăzi.

„În Bălți atâtea s-au făcut, că o să fie boțiți unii candidați și de o parte, și de cealaltă. (…) Ieri mi-au trimis acea imagine „Jocul în primar”. E haioasă”, a spus Usatîi.

„Prezența mea în politica moldovenească depinde în mod direct de voi. (…) Lupta mea și dorința de a merge înainte în mod direct depinde de voi. (…) Eu am fost, sunt și voi fi mereu independent. Pentru mine independența este cea mai importantă. Foarte important e să fii independent. (…) Acum, practic de la zero încerc să construiesc o companie mare. (…) Eu nu am nevoie de bani, ca să-mi planific cumva viitorul personal”, a adăugat fostul primar de Bălți.

la votnu mergeRenato Usatii
Comments (0)
Add Comment