Renato Usatîi nu merge la vot: „Să facă și alții măcar o parte din ceea ce am realizat eu”

Fostul edil al orașului a adăugat că unii candidați vor rămâne cu buza umflată după alegerile de astăzi.

0

Fostul primar al municipiului Bălți, Renato Usatîi se odihnește în România și nu intenționează să participe la scrutinul de astăzi. Într-un live pe pagina sa de Instagram, politicianul a declarat că nu s-a implicat în campania electorală din Bălți și că nu va merge să voteze. „Să mai facă și alții măcar o parte din ceea ce am făcut eu”, a spus Renato Usatîi, transmite nordnews.md.

„Nu comentez alegerile. Fiecare să-și facă treaba. (…) Și vă asigur eu că va fi totul ok”.

Fostul edil al orașului a adăugat că unii candidați vor rămâne cu buza umflată după alegerile de astăzi.

„În Bălți atâtea s-au făcut, că o să fie boțiți unii candidați și de o parte, și de cealaltă. (…) Ieri mi-au trimis acea imagine „Jocul în primar”. E haioasă”, a spus Usatîi.

„Prezența mea în politica moldovenească depinde în mod direct de voi. (…) Lupta mea și dorința de a merge înainte în mod direct depinde de voi. (…) Eu am fost, sunt și voi fi mereu independent. Pentru mine independența este cea mai importantă. Foarte important e să fii independent. (…) Acum, practic de la zero încerc să construiesc o companie mare. (…) Eu nu am nevoie de bani, ca să-mi planific cumva viitorul personal”, a adăugat fostul primar de Bălți.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture