Povestea Ninei Iavorscaia, care nu ratează nici un scrutin electoral

0

Această pensionară este Nina Iavorscaia. Astăzi, ca și în fiecare zi de alegeri, femeia merge să-și exercite dreptul la vot. Nu a putut rata acest scrutin, de ea depinde viitorul copiilor și nepoților ei. Nina Iavorscaia a trăit și a lucrat toată viața în orașul Bălți.

Deja la 14 ani a început să lucreze. La 20, și-a cunoscut viitorul soț. După care au lucrat împreună la o fabrică de lapte. După moartea subită a soțului, ea a rămas singură cu doi copii mici. S-a angajat la o fabrică de confecții și a lucrat acolo până la pensie.

Soțul a murit într-un accident la vârsta de 31 de ani. De atunci, și-a dedicat toată viața copiilor, ajutându-i să-și obțină o meserie bună. Femeia participă la fiecare alegeri, și îndeamnă toți bălțenii să iasă la urnele de vot, pentru că viitorul orașului este în mâinile fiecăruia dintre noi.

În drum spre secția de votare, Nina Ivanovna ne-a spus că, își dorește să trăiască, măcar restul vieții, într-un oraș frumos și prosper. Înainte de ași exercita dreptul la vot, femeia merge mereu la biserică, să se roage pentru copiii ei și ca Dumnezeu să-i dea noului primar putere și inteligență să conducă orașul cu demnitate, pentru binele oamenilor.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture