Anastasia Spînu – Cel mai bun sportiv al anului 2021

0

Cei mai buni sportivi și antrenori au fost premiați în cadrul Galei Sportului -2021. Printre premianți este bălțeanca Anastasia Spînu, care face parte din echipa națională a Republicii Moldova de karate. În anul 2021, ea a devenit vicecampion mondial la karate și vicecampion al Europei. Potrivit Anastasiei, succesul ia surâs, datorită antrenamentelor dure, formei fizice bune și nu în ultimul rând, datorită dragostei pentru acest tip de sport.

Anastasia a menționat, că unii sportivi muncesc pentru această distincție și o viață întreagă. Sportiva recunoaște, că nu iar fi reușit să ajungă, unde este acum, fără lecțiile și susținerea, antrenorului și soțului ei, Vitalie Spînu.

Pe lângă familie și copii, soții Spînu au deschis o școală de Karate Shotokan, unde antrenează și educă nu doar o singură generație de karatiști. Acest tip de sport a devenit stilul și sensul vieții, pentru cuplul Spînu.

În prezent clubul de Karate ,,Fatality” se pregătește pentru Campionatul European, din aprilie 2022. Clubul este frecventat de 140 de copii cu vârstele cuprinse între 4 și 16 ani.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture