ANATOL MĂTĂSARU A TRANSFORMAT PENTRU CÂTEVA MINUTE CNA ÎN WC

Anatol Mătăsaru vine cu un nou protest. De această dată în fața Centrului Național Anticorupție. Acesta a adus un WC și fecale, pe care le-a amplasat chiar în fața intrării.

Reporterii Curaj.tv au filmat întreg momentul. Potrivit purtătorului de cuvânt al Centrului Național Anticorupție, Angela Starinschi, a fost sesizată poliția, scrie unimedia.info.

Menționăm că, la data de 2 martie 2015, Anatol Mătăsaru a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, cu o perioadă de probă de 3 ani.

Decizia a fost emisă de magistrații Judecătoriei Râșcani și survine după ce în 2013 a protestat în fața procuraturi Generale aducând „un falus” pe care era chipul unui politician.

Anatol Mătăsaru s-a făcut remarcat prin expozițiile sale realizate în fața sediului PG din Capitală. În 2011 acesta s-a prezentat în fața instituției purtând o mască de porc, animal, care în opinia lui, îi reprezintă pe „Porcurorii corupți”. Bărbatul a adus și un mulaj de excremente fecale, pe care l-a numit „keks”. Pentru acesta, Mătăsaru a fost amendat cu 900 de lei – polițiștii au catalogat gestul bărbatului drept huliganism.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture