ANUL-NOU BATE LA UȘĂ! CE DARURI PREGĂTESC BĂLȚENII

Indiferent de criza financiară sau alte nevoi, în perioada sărbătorilor de iarnă, bălțenii vor să-și uimească rudele sau persoanele apropiate cu daruri scumpe. La mare căutare sunt telefoanele mobile și alte divec-uri care urmează să fie puse sub brad în seara de Anul Nou.

Pe lângă acestea avem vânzări care le zicem oau, acuma de dimineață am vândut un Samsung S6 J, de 19 mii de lei, o doamnă a procurat cadau ficei sale de anul nou”.

Potrivit consultanților vânzările au crescut considerabil grație prețului atractiv.

-Ce căutați, -un telefon pentru baiatul meu

În timp ce angajații saloanelor de telefoane mobile se bucură de vânzări, cei de la magazinele de electrocasnice nu-și pot da zâmbetul pe față. Potrivit lor numărul clienților s-a micșorat semnificativ.

Vânzările sunt scăzute, se simte criza pe piață. Oamenii nu au posibilitățile ca anii precedenți, vânzările au scăzut cu un proncentaj de 30-40 la sută, în comparație cu alți ani”.

Potrivit comercianților cei mai fideli cumpărători sunt bărbații care doresc să-și surprindă a doua jumătate cu un uscător de păr sau ondulatorul.

Mai multă atenție acordăm doamnelor, fierul de călcat, ondulatoare, uscător de păr , cine are ma-i mare posibilitate dăruie la soție și o tehnică mai mare, frigider, arăgaz, un aspirator mai calitativ”.

Potrivit consultantului, cadourile cele mai scumpe sunt cumpărate în rate.

Ce cadou o sa-i faceti soției? O bucătărie nouă și cred că niște parfum de calitate”.

Vreau să iau un cadou de Anul Nou la prieten. – Și cum vă par prețurile, – E ok nu sunt scumpe tare”.

Mă uit, întâi îmi cumpăr pentru mine și apoi pentru fratele meu un Leptop”.

În preajma sărbătorilor de iarnă și bijuteriile sunt la mare căutare. Potrivit managerului unui magazin specializat din Bălți, luna decembrie se bucură de cele mai mari vânzări, atunci când mulți tineri decid să facă o cerere în căsătorie.

Tot mai mulți tineri doresc să facă propunere de căsătorie, chiar în ajun de Anul Nou. De obicei plătesc de la 3000 la 10.000 de lei. Inelele cu pietre prețioase sunt deja mai scumpe. Un așa inel a fost procurat săptămâna trecută de un tânăr, pentru o propunere în căsătorie. Inelul este acoperit cu diamante și cu piatră din safir ”.

Cei care vor să-i uimească pe cei dragi, o pot face ușor, dacă le ajunge buzunarul.

Este cel mai prețios inel din asortimentul nostru. Este la un preț de 132.000 de lei. Este acoperit total cu pietre și diamante și este cadoul perfect pentru o persoană iubită ”.

Tradiţia de a face daruri de Crăciun şi Anul Nou are rădăcini biblice. Potrivit Sfintei Scripturi, atunci când la Bethlehem s-a născut Iisus, în oraş au sosit cei trei crai, care i-au adus fiului lui Dumnezeu aur ca unui împărat, tămâie – ca lui Dumnezeu şi smirnă – ca unui muritor.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture