Atacurile lui Chirilciuc asupra jurnaliștilor: Amendă pentru insultele aduse lui Perunov. De ce poliția tace în privința plângerilor BTV?

0

Ex-candidatul pentru fotoliul de primar de Bălți, Nicolae Chirilciuc s-a ales cu o amendă de 800 de lei, pentru insultele și amenințările în adresa fondatorului ziarului local ,,SP”, Slava Perunov.

Acum o săptămână și jumătate, editorul și directorul ziarului „SP” Slava Perunov, s-a adresat poliției și autorităților electorale cu o plângere în privința omului de afaceri, Nicolai Chirilciuc.

Politicianul s-a arătat nemulțumit de unele întrebări adresate în cadrul dezbaterilor electorale, organizate de SP și comentariile utilizatorilor,  apoi și de problemele financiare legate de plasarea publicității. Nicolai Chirilciuc l-a insultat și amenințat pe jurnalistul Slava Perunov. Ex-candidatul a folosit un limbaj obscen, printre cele mai „decente” epitete – „porc”, „idiot”, „быдло”. Politicianul a mai promis că Slavei Perunov „i se va explica cum trebuie să se comporte”. 

Menționăm că Nicolai Chirilciuc a dat dovadă de un comportament asemănător și în cadrul dezbaterilor organizate de postul nostru de televiziune. În timpul discursului său, acesta a folosit un limbaj discriminator și sexist. Nicolai Chirilciuc a insultat și amenințat atât moderatoarea dezbaterilor, Irina Smirnova, cât și postul de televiziune, chiar în emisie directă.

Chirilciuc a folosit fraze precum: ,,ваши качели закончились; крысы; ваше время скоро закончится; хамство на бельцком телевидении; некоректно ведете себя как женщина; вы не перепутали с кем вы разговариваете; передача заказанная; такие же крысы; комбинаторы великие; люди ничтожные.”

Totodată în adresa postului nostru de televiziune, Nicolai Chiriliciuc a aruncat cu mai multe fraze calomnioase.

Pe această cale vrem să reamintim Inspectoratului de Poliție Bălți că moderatoarea, Irina Smirnova, dar și directoarea S.R.L ,,TV-Bălți” au depus câte o plângere pe numele lui Nicolai Chirilciuc. Și cerem ca acesta să fie atras la răspundere, pentru atacul la persoană și denigrarea imaginii.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture