Atenție la bunurile personale! Un tânăr de 22 de ani din Bălți a fost reținut pentru furturi

0
Mai multe episoade de furturi din locuințe descoperite de polițiștii din Bălți. Un tânăr de 22 de ani locuitor al municipiului Bălți, a fost reţinut la 26 octombrie curent, de polițiști. Acesta este bănuit de comiterea unui șir de furturi din apartamente și case de locuit din municipiul Bălți. Tânărul acționa pe timp de noapte, de unul singur și anume acolo unde erau ușile descuiate sau geamurile lăsate deschise.
Bărbatul nu este la prima abatere de la lege, acesta anterior a mai fost condamnat pentru infracțiuni similare.
Conform legii penale, persoana culpabilă de asemenea infracțiune se pedepseşte cu amendă în mărime de la 32 500 la 67 500 de lei sau cu închisoare de până la 4 ani.

Pentru a minimaliza numărul de furturi poliția vine repetat cu recomandări pentru dumneavoastră:

1.Nu lăsați niciodată ușa descuiată, atât pet timp de zi, precum și pe timp de noapte.
2.Fiți atenți în orice împrejurare să nu vi se fure cheile sau să le pierdeți, dacă totuși vi sa întîmplat, schimbați imediat lacătul ușii pentru a vă asigura.
3.Pentru proprietarii de apartamente situate la parter, aveți grijă să închideți toate geamurile, în special cele mici de la baie, bucătărie sau alte anexe. Montați grilaj sau sistem de alarmă la ferestrele care sunt expuse pericolului de ascaladare.
4.Nu faceți public pe rețelele de socializare plecarea dumneavoastra cu poze și cu locația unde vă aflați, asta este una din țintele principale ale infractorilor.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture