Au apărut noi pretendenți pentru funcția de primar al municipiului Bălți. Ce spune Comisia Electorală?

Lista candidaților la funcția de primar de Bălți s-a mai completat pe parcursul zilei de weekend. Avem 3 persoane deja înregistrate.

Este vorba despre Boris Marcoci-candidat al Partidului Acțiune și Solidaritate, Ion Straciuc – candidatul Partidului Acasă Costruim Europa și Maxim Burduja, susținut de Partidul Unității Naționale. Între timp au reușit să-și depună actele pentru înregistrare, candidatul independent Nicolai Grigorișin și Alexandr Nesterovschi, candidatul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor.

Ludmila Dovgani Reprezentant CECE mun.Bălți: ,,În această vinere, grupul de inițiativă în susținerea lui Nicolai Grigorișin au adus semnăturile. Ei au colectat 6009 semnături. Timp de 5 zile vom verifica acestea, iar în 7 zile ne vom anunța decizia de înregistrarea candidatului respectiv.

Iar duminică, când socialiștii au organizat un miting, în care s-au uitat de pandemie, Alexandr Nesterovschi a mers la CECE mun.Bălți.

Ludmila Dovgani Reprezentant CECE mun.Bălți: ,,Au venit din partea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, în susținerea candidatului Alexandr Nesterovschi. De asemena au depus toate actele necesare, iar decizia va fi lauată astăzi.”

Până acum au fost înregistrate grupele de inițiativă a următorilor candidați neafiliați politic: Arina Spătaru, Nicolae Chiriliciuc și Alexandru Litvinenco.

Ludmila Dovgani Reprezentant CECE mun.Bălți: ,,Termenul limită de depunere a actelor pentru înregistrare și a colectării semnăturilor în vafoarea candidatului este data de 22 octombrie, ora 17:00. Așa că mai au puțin timp.

Alegerile locale noi din Bălți se vor desfășura pe 21 noiembrie 2021.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture