Gheorghe Petic face noi dezvăluiri

3 аni în urma Gheorghe Petic era retinut fiind suspectat de viol. Astăzi el este invitatul platoului nostru.

1.Țineți minte ziua cea neagră pentru Dvs? Ziua reținerii.

2. Peste 3 ani avem deja o alta situație, au fost reținute 6 persoane, foști și actuali angajați ai MAI.

3. SIS-ul a publicat imagini video, unde se aude cum colaboratorii de poliție discutau cu presupusa victimă. Domnul Petic, de ce aceste probe video au fost publicate anume de către SIS?

4. V-ati întâlnit cu “presupusa” victima, ati vorbit? Știați despre aceste înregistrări video?

5. Intr-o emisiune ați spus ca știiați că veți fi condamnat, dar nu ați presupus că pentru viol, dar la ce vă așteptați sa fiți învinuit și de ce?

6. Cum considerați, în Moldova vor mai fi fabricate dosare penale pe persoane incomode?

7. În opinia Dvs, deja a fost începută propusă reformă a justiției in țara noastră?

8. Acum ați fost recunoscut parte vătămată și ați înaintat acțiune civilă. Pretindeți la recuperarea prejudiciului moral și material. Intr-o emisiune ați enunțat suma de 5 milioane. Dvs sunteți conștient, ca acești bani vor fi plătiți din buzunarul statului, adică din impozitele achitate de noi…

9. În 2015 ati ieșit cu declarații despre contrabanda de țigări, acum nu avem contrabandă?

10. Ați dori să reveniți la poliția de frontiera? După părerea Dvs, de ce încă nu sunteți in rândurile polițiștilor de frontieră? Ce acțiuni ați întreprins pentru restabilirea în funcție?

11. Ati ieșit cu declarațiile despre decesul sau presupusul omor al deputatului Ion Butmalai. Ne puteti oferi mai multe detalii in acest caz?

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture