Bălțenii aruncă măști și mănuși în veceuri

Pe timp de pandemie, locuitorii orașului Bălți își aruncă mănușile și măștile folosite în veceurile din apartamente. Acest lucru duce la blocarea sistemului de canalizare. De aceea directorul Companiei, ce asigură evacuarea apelor reziduale din oraș roagă cetățenii să utilizeze corect echipamentele de protecție 

Mai mulți cetățeni ai orașului Bălți aruncă diverse deșeuri în toaletă, inclusiv mănuși și măști medicale, ceea ce duce la blocarea rețelelor de canalizare. Despre această problemă a raportat, șeful Compabniei ,, Glorin Inginering”,  Igor Golberg  El s-a adresat către bălțeni cu rugămintea de a utiliza echipamentul de protecție în mod corespunzător. Măștile și mănușile folosite ar trebui aruncate în coșurile de gunoi.

Șeful companiei, responsabilă de evacuarea apelor reziduale din oraș a menționat că compania funcționează în regim normal și că toți angajații sunt dotați cu echipamente de protecție.

Reamintim că, în ultima zi, în Moldova au fost confirmate 115 cazuri noi de infecție cu coronavirus. Numărul total de cazuri a ajuns la 1289 de persoane.

Бельчане смывают маски и перчатки в унитазы

Бельчане смывают маски и перчатки в унитазы

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Freitag, 10. April 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe