Bolnavii cu forme ușoare de coronavirus vor fi tratați prin telefon

Persoanele care au fost confirmați cu coronavirus și au forme ușoare vor fi tratați se vor trata la domiciuliu. Aceștea vor fi consultați și verificați de către medici prin telefon. Excepții vor fi în cazul celor care se află în zona de risc, prin urmare această categorie de persoane vor fi internate în spital.

Tratarea bolnavilor de coronavisur în forme ușoare, va fi efectuată prin telefon. Dicizia  a fost luată de comisia națională pentru situații de urgență. Excepții vor fi în cazul celor care se află în zona de risc, persoanele cu vârsta de peste 63 de ani, gravidele, copii și cei care suferă de boli cronice. Aceștea vor fi internați în spitale. Restul, potrivit șefei direcției sănătate, Feodora Rodiucova, vor fi examinați de către medicii de familie prin telefon, aceștea vor verifica starea de sănătate, vor da recomandații și vor prescrie tratamente. Pacienții cu coronavirus în forme ușoare vor putea viziona un film despre regulile de comportament și tratament în condiții la domiciuliu.

Feodora Rodiucova a menționat că, tratamentul la domiciliu nu înseamnă auto-tratament. Abaterile de la instrucțiunile medicilor nu sunt permise, dar și folosirea preparatelor care pot agrava situația.

Amintim că în Moldova din 1289 de oameni, care au fost confimați cu coronavirus, 143 sunt în stare critică. Dintre aceștea 8 sunt conectați la aparatele de respirație artificială a plămânilor.

Больных коронавирусом в легкой форме будут лечить по телефону

Больных коронавирусом в легкой форме будут лечить по телефону

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Freitag, 10. April 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture